Vyhledej
Florbal > Sport > florbal

Florbal: Panthers ukončili Dvoru domácí bodovou sérii

Redakce, / 25.12.2022, Dvůr Králové nad Labem, florbaldknl.kralovedvorsko.cz
Stejně jako v minulém utkání nezachytili Dvoráci start zápasu. Než se rozkoukali, prohrávali 0:2. Na druhý gól však po necelé minutě odpověděl Petr Janíček. Na začátku 7. minuty dostali Sokolové možnost přesilové hry. Jenže místo toho, aby branku vstřelili, sami inkasovali. Do šatny se i přesto šlo s pouze jednogólovým mankem, když se trefil Karel Vašák.

FOTOGALERIE - Florbal: Panthers ukončili Dvoru domácí bodovou sérii


Po přestávkovém programu místní ZUŠ R. A. Dvorského vstoupili do druhé třetiny lépe Dvoráci a Janíček vstřelil svůj druhý gól. Jenže vyrovnané skóre vydrželo pouze necelou minutu. Poté se dvěma slepenými góly prosadili znovu hosté a odskočili zpět do dvoubrankového vedení. Zpět na rozdíl jediné branky dokázal snížit dělovkou Havran. Do konce třetiny však vstřelili hosté ještě dvě branky, Dvoráci pouze jednu a do závěrečné periody se ta šlo za stavu 5:7.

Když v 1.minutě závěrečné třetiny znovu skórovali hosté, zdálo se být rozhodnuto. Jenže Dvoráci se jen tak nevzdávají! V 50. minutě dokonal hattrick Janíček a v 55. minutě po jeho asistenci zavěsil z malého brankoviště Heřmanský. I přes závěrečný tlak se bohužel vyrovnat nepodařilo a Královédvoráci tak uzavřeli kalendářní rok prvním domácím zápasem, ze kterého si neodnesli ani bod.

I přesto Dvoráci přezimují na 4. místě ligové tabulky, což lze rozhodně hodnotit pozitivně!

Rok 2023 otevřou Dvoráci zápasem ve Rtyni 8. ledna, o týden později doma přivítají Florbal Primátor Náchod B. 

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Další články Florbal DKnL

 
Vaše komentáře

Přečteno 132x