Vyhledej
Florbal > Sport > florbal

Bláznivý zápas dvorští florbalisté vyhrát nedokázali

Redakce, / 15.02.2023, Dvůr Králové nad Labem, florbaldknl.kralovedvorsko.cz
Bláznivý zápas s hořkým koncem mají za sebou Královédvorští Sokolové.

FOTOGALERIE - Bláznivý zápas dvorští florbalisté vyhrát nedokázali


21. divizní kolo odehráli Sokolové v Benátkách nad Jizerou, kde se střetli s Floorball Club Falcon. 
Hra se přelévala ze strany na stranu, florbalovější a kvalitnější ale byli domácí. Poprvé se prosadili ve 4. minutě po tom, co zachytili krosovou přihrávku Dvoráků. Na 2:0 zvyšovali v přesilovce a 18.minutě to bylo už 3:0. Do konce třetiny se ještě povedlo skóre zkorigovat na 3:1, když se trefil Janíček.

Druhá třetina byla až téměř do své poloviny bez gólu. To se však změnilo ve 29. minutě, když se znovu trefil Janíček a vypadalo to, že se Dvoráci konečně probrali a začnou Falcon přehrávat. To se ale nestalo. Naopak. Během 4 minut dostali 4 branky a na tabuli svítilo děsivé skóre 7:2. Dvoráci to ale nezabalili, stáhli hru na 2 formace a začaly se dít věci. Ve 35.minutě skóroval obránce Háze a 9 vteřin před koncem třetiny se v brankovišti prosadil sváteční střelec Neumann.

I do třetí třetiny vletěli Sokolové jako polití živou vodou a během 3 minut dokázali skóre srovnat! „Z hrušky“ je však domácí sundali záhy, když dvěma slepenými trefami odskočili zpátky na rozdíl dvou branek. Dvorákům se pak povedla využít přesilovka zásluhou Kuneše, ale po chvilce to bylo znovu o dvě branky. Vykřesat naději se povedlo Vágnerovi, který tečoval střelu Kuneše, ale to bylo bohužel vše.

Královédvorští tak odjeli z Benátek s prázdnou.

V sobotu je čeká poslední utkání sezóny, ve kterém v hale ve Strži přivítají lídra soutěže Slavii Praha. Bude to určitě zápas plný emocí, jelikož Slavia se pere o celkové vítězství s Libercem a Kutnou Horou a Dvůr hraje o 5. -8. místo. Přijďte kluky podpořit a rozloučit se s nimi v posledním zápase premiérové divizní sezóny!

Konečný výsledek: 10:9 (3:1, 4:3. 3:5)
3x Janíček, 2x Suk, Neumann, Vágner, Háze, Kuneš
Počet střel: 43:41
Hráč utkání domácí: Vojtěch Horák
Hráč utkání hosté: Rudolf Suk

Eduard Jirásko

Další články Florbal DKnL

 
Vaše komentáře

Přečteno 87x